Toont Iwata ons nieuwe games?

Vanmiddag om 17 uur Nederlandse tijd begint Nintendo president Satoru Iwata aan zijn toespraak op de Games Developers Conference. Op het programma staat een presentatie van de Wii MotionPlus en de nieuwe Nintendo DSi. Maar in de wandelgangen gonst het al van de geruchten.

Men gaat er namelijk van uit dat er een aantal nieuwe games voor de Wii, Wiiware en Virtual Console aangekondigd gaan worden. Sappig detail is ook dat er niet gefilmd mag worden tijdens de eerste vijf minuten van de presentatie.

Nog even afwachten dus en vanavond weten we hopelijk meer.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?