Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score

TOOL bevestigd voor Guitar Hero: World Tour

Echte rockers kunnen eindelijk gaan knallen want TOOL komt naar Guitar Hero: World Tour. Ze zullen niet verschijnen als characters maar hebben een eigen arena.

Deze arena heeft de band helpen ontwerpen zodat het helemaal in het plaatje past van alle album-art en video's die TOOL zo kenmerkend maakt. De nummers in de game zullen van de recentere albums komen zoals, Parabola en Shism. Helaas voor de fans geen Forty-six & 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?