Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Too Human officiële releasedatum bekendgemaakt

Too Human is al een tijdje in ontwikkeling en er wordt nog steeds met smart op gewacht door de fans. Een releasedatum was tot nu toe onduidelijk, maar nu weten we het!

De geruchten gingen al dat de game in mei zal gaan uitkomen. gamesretailer Gamestop heeft vandaag de releasedatum verplaatst naar augustus. Dit nog niet zeker een officiële aankondiging, maar men speculeert nu dat de game pas in de zomer gaat verschijnen. We houden je op de hoogte bij Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?