Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Too Human krijgt downloadable content

De game Too Human moest het bezuren door alle kritiek die het kreeg van de media. De engine was gewoon dermate slecht dat Dyack gisteren de schuld in de schoenen schoof van ontwikkelaar Epic Games, bekend van onder andere Gears of War.

In een interview met Videogamer laat Dyack weten dat dit deel nog wordt voorzien van downloadable content. Vanwege de lange ontwikkeltijd van het eerste deel maakte veel gamers zich zorgen over sequel, maar daar hoeven we ons geen zorgen om te maken, aldus Dyack. Aangezien het verhaal al helemaal geschreven is, hoeven de fans niet lang te wachten op het tweede deel uit deze trilogie.

De hele serie zal op de Xbox 360 verschijnen. Wanneer wij Too Human 2 kunnen verwachten is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?