Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Too Human is goud

Too Human is een game waar veel mensen op wachten en waar de release alsmaar dichterbij komt. Op de E3 werd er nog een spectaculaire trailer laten zien en er is ook een demo op Xbox Live verschenen.

De game is vaak uitgesteld, maar dat zal nu niet meer gebeuren. Too Human is namelijk Gold en dat betekent dat de game helemaal af is. De game hoeft alleen nog maar door de massaproductie te gaan en dan is hij klaar om in de winkels te belanden.

Too Human komt op 29 augustus uit voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?