Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Too Human demo is groter dan je denkt

Too Human liet onlangs zijn gezicht zijn op de E3. Daarnaast kwam er vorige week ook een demo uit van deze game. In de demo kon je maar met één klasse spelen, namelijk de Champion. Er is een trucje waarmee je met alle klassen kan spelen.

Je moet ervoor zorgen dat je Xbox 360 geen verbinding heeft met het internet. Daarna moet je via de instellingen het jaar naar 2009 zetten. Vervolgens start je de demo op en daar zul je al twee extra klassen zien. De Beserker en Commando. De overige klassen zijn op een andere manier te verkrijgen. Daarvoor moet je bij de klassen die je wilt selecteren op A drukken en met je linker pookje naar rechts. Hier kan je zijn hoe het werkt.

De volledige versie van Too Human zal op 29 augustus uitkomen voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?