Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Too Human bijna Gold

Too Human is al een tijdje in ontwikkeling en vorige maand wist de ontwikkelaar, Silicon Knights, te vertellen dat de game 29 augustus uit zal komen. De fans van deze game twijfelde hierover door de lange ontwikkeling van de game. Dennis Dyack van Silicon Knights heeft vandaag een uitspraak gegeven.

De man vertelde dat het einde van de ontwikkeling niet meer heel ver weg is. Ze zijn nu alleen nog bezig met het wegwerken van bugs en andere schoonheidsfoutjes. Too Human zal exclusief voor de Xbox 360 komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?