Tony Hawk: Shred moet kinderen lokken

De Tony Hawk-serie is in de afgelopen jaren flink uitgroeid. Activision Blizzard heeft aangegeven dat de nieuwe Tony Hawk: Shred meer zal richten op kinderen tot 12 jaar.

Tony Hawk-serie maakt net als Tony Hawk: RIDE gebruik van de skateboardcontroller. Tony Hawk: Shred zal een stuk kleurrijker zijn dan zijn voorganger en bevat bovendien een aantal vette nieuwe tricks. Hopelijk heeft het ditmaal meer succes.

Tony Hawk: Shred moet eind dit jaar verschijnen voor de Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?