Check al onze gamescom content hier!

Tony Hawk: RIDE eist leven van gamer

We zijn net drie dagen in het nieuwe jaar of de eerste dode die met games te maken heeft is alweer een feit. De 9-jarige Anthony Maldonado uit New York is het slachtoffer geworden van een ruzie rondon de game Tony Hawk: RIDE. De politie vermoed dat er wat onenigheid was om de game en dat Anthony op dat moment meerdere keren met een mes werd bestoken.

Gelukkig kon de politie de dader meteen insluiten en oppakken, maar voor de familie van Anthony kan dat natuurlijk niet echt een troost zijn. De opa van Anthony reageerde op de dood van zijn kleinzoon met deze herinnering:

Anthony was a loving child who loved his PlayStation He got the PlayStation for Christmas and was very happy. He was so happy.

We wensen de familie Maldonado bij deze veel sterkte met dit verlies. Hopelijk is het geen voorbode voor nog meer game-gerelateerde moorden dit jaar en kunnen spelletjes gewoon doen waar ze voor gemaakt zijn en ons plezier brengen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?