Tony Hawk Pro Skater krijgt Crash Bandicoot items

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2020 23:12

De iconen Crash Bandicoot en Tony Hawk komen samen in een cross-over. Je kunt namelijk binnenkort skaten in een t-shirt van Crash.

Zowel Crash Bandicoot en Tony Hawk zijn erg geliefd onder de fans. Nadat Crash Bandicoot 4: It's About Time werd uitgebracht kon Vicarious Visions het dan ook niet laten om Crash terug te laten komen in Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Spelers kunnen straks skaten met in-game outfits van Crash en Coco waaronder negen shirts, drie hoofddeksels en één skateboard-deck. Naast de nieuwe outfits brengt de update nog meer nieuwe features met zich mee. De Birdman Pack bevat klassieke en extra boards van Birdhouse en Powell-Peralta en is beschikbaar als DLC. Activision doneert honderd procent van de opbrengst hiervan aan het Skatepark Project om openbare skateparken op te bouwen voor jongeren in achtergestelde gemeenschappen. Ook is het mogelijk om de Tours-modus met een willekeurige skater te spelen om de stats van je favoriete skater tot het maximum te brengen. Daarnaast zijn er nieuwe uitdagingen in de online multiplayer, Create-A-Park en Combo Practice waarbij spelers worden beloond met experience points en in-game cash.

onbekend

Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De gratis update is vanaf 6 november om 4 uur 's middags beschikbaar op alle platformen.

Bron: Activision
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

Series

Tony Hawk

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord