Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Tony Hawk Pro Skater krijgt Crash Bandicoot items

De iconen Crash Bandicoot en Tony Hawk komen samen in een cross-over. Je kunt namelijk binnenkort skaten in een t-shirt van Crash.

Zowel Crash Bandicoot en Tony Hawk zijn erg geliefd onder de fans. Nadat Crash Bandicoot 4: It's About Time werd uitgebracht kon Vicarious Visions het dan ook niet laten om Crash terug te laten komen in Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Spelers kunnen straks skaten met in-game outfits van Crash en Coco waaronder negen shirts, drie hoofddeksels en één skateboard-deck. Naast de nieuwe outfits brengt de update nog meer nieuwe features met zich mee. De Birdman Pack bevat klassieke en extra boards van Birdhouse en Powell-Peralta en is beschikbaar als DLC. Activision doneert honderd procent van de opbrengst hiervan aan het Skatepark Project om openbare skateparken op te bouwen voor jongeren in achtergestelde gemeenschappen. Ook is het mogelijk om de Tours-modus met een willekeurige skater te spelen om de stats van je favoriete skater tot het maximum te brengen. Daarnaast zijn er nieuwe uitdagingen in de online multiplayer, Create-A-Park en Combo Practice waarbij spelers worden beloond met experience points en in-game cash.

Tony Hawk1

Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De gratis update is vanaf 6 november om 4 uur 's middags beschikbaar op alle platformen.

BRON Activision

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?