Tony Hawk Pro Skater 2 naar iPhone

Vorige maand werd al aangekondigd dat de game Tony Hawk Pro Skater 2 naar de App Store kwam. Vanaf vandaag is de game daadwerkelijk beschikbaar in de Amerikaanse App Store voor 9,99 dollar. Een Europese prijs is echter nog onbekend.

In de game zal je kunnen kiezen uit 12 professionele skaters en 13 verschillende levels. Daarnaast zal de besturing gebruik maken van het touch screen en de bewegingssensoren van je iPhone.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?