Tony Hawk kondigt nieuwe game aan

Via Twitter heeft Tony Hawk bekendgemaakt dat de Tony Hawk serie van uitgever Activision weer zal worden aangevuld met een nieuw deel. Tony Hawk zal namelijk terug keren in Tony Hawk: Shred en dat terwijl het laatste deel uit de serie niet met open armen werd ontvangen.

Tony Hawk: Shred. There, I said it. Actually, I named it. Somewhere a PR team is reeling.

Deze twitter van Tony Hawk is echter al weer verwijderd. Tony Hawk moest het bericht namelijk verwijderd, omdat hij anders problemen zou krijgen met Activision. Dit zal waarschijnlijk komen doordat hij de game eigenlijk nog niet bekend had mogen maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?