Tony Hawk 10 krijgt vernieuwing!

Zojuist heeft Activision Blizzard aangekondigd dat de volgende Tony Hawk-game een enorme wending krijgt. Dit mede dankzij Skate, de game van Electronic Arts die Tony Hawk Proving Ground wegblies en het dubbele verkocht. De uitgever wil daarom de serie drastisch veranderen, om niet weer te worden overklast door concurrent Electronic Arts.

Hoe de nieuwe Tony Hawk titel gaat heten, is nog niet bekend. Maar dat het anders zal worden dan zijn negen voorgaande delen dat mag wel duidelijk zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?