Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Tomb Raider: Underworld

Peter, test jij de nieuwe Tomb Raider, jij hebt hem? Het is deel 3, eh nee, 7... Wacht even, nee het is al uhhh... Wat? Deel 9?! Is dit nog wel boeiend? Nou, eh, ja zou kunnen. Alles verdient een kans, zelfs de tot op de grond toe afgebrande games die Stephan reviewed, dus waarom niet deze? Ik review hem wel.

Ik was toch enigszins verbaasd toen ik een Tomb Raider review van Peter in mijn postvakje ontving. Ik was namelijk altijd in de veronderstelling dat Alex als enige relaties onderhoudt met virtuele gamebabes. Dat Peter Lara ook een warm hart toedraagt kwam voor mij dan ook als een verrassing. Of Lara Peter ook een warm hart toedraagt, lees je in de review over Tomb Raider: Underworld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?