Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Tomb Raider: Underworld bevat grote fout

Misschien heb je het zelf al gemerkt als je de Nintendo Wii-versie van Tomb Raider: Underworld is huis hebt, maar misschien ook niet. Er is in ieder geval een grote fout ontdekt in de game waardoor het spel niet uitgespeeld kan worden. De fout doet zich voor vlak bij het einde van het level Coastal Thailand. Daar is het de bedoeling dat je op een gegeven moment een hendel naar beneden moet duwen, maar in sommige gevallen verschijnt de hendel niet in de spelwereld, wat natuurlijk een groot probleem is.

Mocht je deze fout ook hebben, en je bezit daarnaast over een geheugenkaartje, dan kun je het probleem proberen op te lossen door deze file te downloaden, en daarna de volgende stappen uit te voeren:

- Unzip 20081124 TRU Wii NTSC save.rar
- Zet de content op het SD-kaartje
- Zorg dat de Wii uitstaat en stop het SD-kaartje in de Wii
- Start de Wii zonder het spel
- Ga naar Wii-opties > Selecteer opgeslagen data > Select Wii > Selecteer SD-kaart
- Selecteer de Tomb Raider: Underworld-file en kopieer de bestanden naar het geheugen van de Wii
- Als de bestanden op de Wii staan, haal het SD-kaartje eruit en start de Wii opnieuw op
- Start Tomb Raider op en laad de savegame

Als dit je probleem ook niet oplost, dan is de enige mogelijkheid nog dat je contact op kan nemen met de helpdesk van Eidos. Dit kun je hier doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?