Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Tomb Raider: Underworld al 1.5 miljoen keer verkocht

Eidos heeft vandaag gezegd dat ze naar schatting al anderhalf miljoen exemplaren van hun nieuwe game Tomb Raider: Underworld hebben verkocht sinds de release op 21 november vorig jaar. Uiteraard is dit een enorm aantal, maar Eidos zei er meteen bij dat ze nog meer hadden verwacht:

On a global basis our sell through to 31st december, which we estimate at approximately 1.5 million units, is below our internal forecasts, primarily due to a lower start in North America

Ondanks dat de verwachtingen qua verkopen misschien niet helemaal uit zijn gekomen, mag Eidos toch wel een klein feestje vieren met deze mijlpaal. Drie hoeraatjes graag voor Lady Croft!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?