Tom Clancy's The Division

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 8 maart 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Tom Clancy's The Division Update 1.8.1 nu beschikbaar

De update 1.8.1 voor Tom Clancy's The Division is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Update 1.8.1 biedt twee nieuwe global events: Blackout en Onslaught en voor de Xbox One X de Enhanced 4K Ultra HD-optimalisatie. Daarnaast wordt de drop rate verhoogd voor Classified Gear, heb je twintig procent meer kans op Classified Gear als beloning voor de Legendary Missies en geven Global Events nieuwe Classified Gear Set caches. Tevens is de Legendary moeilijkheidsgraad beschikbaar voor Amherst's Apartment en Grand Central Station, geven de Assignments meer Division Tech, zijn er meer dan veertig nieuwe commendations en worden kleine bug fixes verholpen.

Tom Clancy's The Division is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?