Tom Clancy's The Division

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 8 maart 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Tom Clancy's The Division Update 1.8.1 nu beschikbaar

De update 1.8.1 voor Tom Clancy's The Division is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Update 1.8.1 biedt twee nieuwe global events: Blackout en Onslaught en voor de Xbox One X de Enhanced 4K Ultra HD-optimalisatie. Daarnaast wordt de drop rate verhoogd voor Classified Gear, heb je twintig procent meer kans op Classified Gear als beloning voor de Legendary Missies en geven Global Events nieuwe Classified Gear Set caches. Tevens is de Legendary moeilijkheidsgraad beschikbaar voor Amherst's Apartment en Grand Central Station, geven de Assignments meer Division Tech, zijn er meer dan veertig nieuwe commendations en worden kleine bug fixes verholpen.

onbekend

Tom Clancy's The Division is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?