Check hier alle E3 2021-content

Tom Clancy’s The Division: Heartland

  • Ontwikkelaar Red Storm
  • Eerste releasedatum 2021-2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Tom Clancy’s The Division: Heartland bekendgemaakt

Het universum van The Division wordt dit jaar of volgend jaar uitgebreid. Ubisoft heeft namelijk een nieuwe free-to-play titel aangekondigd genaamd Tom Clancy’s The Division: Heartland.

De Tom Clancy’s The Division-reeks krijgt een nieuwe toevoeging, zo maakte Ubisoft zojuist bekend. Het gaat om de aankomende free-to-play game Tom Clancy’s The Division: Heartland, die geleid wordt door gamestudio Red Storm Entertainment. Deze studio is bij voorgaande Division-games ook betrokken geweest. Er zijn voor nu nog geen details onthuld over wat Tom Clancy’s The Division: Heartland gaat inhouden en er zijn nog geen beelden gedeeld van de game. Ubisoft heeft wel andere nieuwe informatie aangekondigd: The Division-franchise komt naar mobiele telefoons. Daarnaast is bekendgemaakt dat The Division 2 eind 2021 een update met allemaal nieuwe content ontvangt, waaronder een nieuwe gamemodus.

Tom Clancy’s The Division: Heartland wordt in 2021-2022 uitgebracht voor pc, consoles en cloud-platformen. Welke consoles en cloud-platformen dat precies zijn is nog onbekend, maar aangezien Tom Clancy’s The Division 2 speelbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, pc en Uplay+, is het aannemelijk dat Heartland daar ook voor uitkomt.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?