Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Tom Clancy's H.A.W.X. toont zich

Elke gamer zal de naam Tom Clancy bekend in de oren klinken. Iedereen hoort van de spellen waar hij achter zit: Splinter Cell, EndWar, Ghost Recon en straks H.A.W.X. Over het algemeen worden de spellen waar de bekende schrijver aan gewerkt heeft zeer aardig ontvangen door het publiek. H.A.W.X. - minder bekend als High Altitude Warfare eXperimental squadron - komt ergens in 2009 uit en om de verwachtingen hoog te houden heeft Ubisoft een nieuwe trailer online gezet die hieronder de bewonderen is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?