Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 7 maart 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands nu gratis te spelen

Eerder deze week werd bekend dat Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands een gratis weekend zou krijgen. Ubisoft laat weten dat de game nu gratis te spelen is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor Uplay en de console-versie blijft deze speelbaar tot 16 april 9:00 uur, en via Steam tot 15 april 19:00 uur.

Tijdens het weekend kunnen spelers aan de slag met de hoofdgame, de multiplayermodus Ghost War en de gloednieuwe Splinter Cell-content. Alle Ghost War-klassen zijn direct speelbaar en de voorgang die tijdens het weekend wordt behaald kan worden meegenomen naar de volledige game.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?