Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: details gesloten bèta en Year 1 Post-Launch Plan

Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft geeft meer details vrij in een persbericht over de gesloten bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en publiceert het Year 1 Post-Launch Plan. De gesloten bèta is aankomend weekend speelbaar voor een select aantal spelers.

Heb je Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint gepre-ordered, ben je UPLAY+-abonnee, deelnemer van de Online Technical Tests of heb je geluk gehad en willekeurig geselecteerd, kun je vanaf 5 september tot 8 september aan de slag met de gesloten bèta. In de bèta zijn een aantal missies en gebieden vrij speelbaar. Deze missies kun je alleen of samen met vier vrienden in co-op spelen. Je kunt twee verhaal missies spelen (Operation Greenstone- missies), een handvol zij-missies (Aurora Missies) en acht nieuwe missies (Faction missies) die elke dag vernieuwd worden.

Je krijgt daarnaast ook de kans om deel te nemen aan Man Down, een in-game liefdadigheidsevenement om geld in te zamelen voor Child’s Play. Hoe meer spelers deelnemen des te meer gaat Ubisoft doneren aan het goede doel.

De eerste details van het Year 1 Post-Launch Plan voor Year 1 nu beschikbaar. Year 1 start bij launch van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint met Operation Greenstone, gevolgd door Episode 2 en 3. Iedere episode brengt nieuwe content met zich mee zoals onder andere nieuwe verhaal missies, nieuwe end-game content, nieuwe Faction missies, nieuwe classes, live evenementen en PvP-updates.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ook gaat Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor de pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?