Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Tom Clancy`s Endwar trailer

Denk je schrijver te zijn van toffe boeken, word er prompt een hele game-industrie op je werk gebaseerd. Onze Tom hapt die royalties wel. Buiten H.A.W.X. zit ook het strategiespel Endwar eraan te komen, en in deze realistische weergave van een mogelijke derde wereldoorlog voer je het commando over verschillende units, van tanks tot helikopters tot air-support.

Het perspectief is echter verfrissend en niet meer isometrisch of isometrisch in 3D.
We kijken gewoon lekker mee over de schouders van wat we aan het besturen zijn.
Endwar verschijnt 4 november dit jaar voor de 360 en de PS3, pc-gamers moeten helaas nog eventjes op een houtje bijten, de conversie laat op zich wachten tot 2009.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?