Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Tom Clancy's EndWar ook voor handhelds

Ubisoft heeft aangekondigd dat de game Tom Clancy's EndWar ook zal verschijnen op de Sony PSP en de Nintendo DS. De game voor deze twee handhelds wordt gemaakt en geoptimaliseerd voor deze twee handhelds door Funatics. De game komt uit op 4 november aanstaande.

In 2016 is de wereld in de greep van een energiecrisis van catastrofale
omvang en op veel plaatsen wankelt de openbare en economische orde.
In 2020 houden de Verenigde Staten, Rusland en Europa elkaar gevangen in een nieuwe wapenwedloop. Alle partijen hebben een tiental wapensatellieten gelanceerd die allemaal op de aarde gericht zijn. Slechts één vonk zal de hele wereld in vuur en vlam zetten en dan gebeurt wat niemand ooit voor mogelijk hield ... De Derde Wereldoorlog breekt uit in Tom Clancy's EndWar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?