Toekomstige World War Z-content bekendgemaakt

Geplaatst: 3 mei 2019 12:30
Aangepast: 3 mei 2019 12:34

World War Z is nog niet zo lang uit, maar ontwikkelaar Saber Interactive is druk bezig met de toekomstige ondersteuning voor de game. Focus Home Interactive heeft de roadmap voor de komende drie maanden bekendgemaakt.

In 2013 kwam de film World War Z uit, met onder meer Brad Pitt. De film gaf Saber Interactive voldoende inspiratie het verhaal te vertalen naar een game en afgelopen maand kwam deze dan eindelijk uit. Philip had na het spelen van de game gemengde gevoelens en gaf in zijn World War Z review een redelijke score. Toch is de game behoorlijk populair en dat heeft ertoe geleid dat de content voor de komende maanden bekendgemaakt is. Naast nieuwe wapens, nieuwe personages en nieuwe accessoires komt er ook een nieuwe zombie, een hogere moeilijkheidsgraad en een nieuwe missie.

World War Z is speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Facebook
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World War Z

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord