Todd Howard onthult nieuwe details Starfield

Geplaatst: 4 november 2020 12:40

Via een interview met Todd Howard zijn er nieuwe details onthuld over Starfield. De RPG gaat onder andere verschijnen op Xbox Game Pass vanaf dag één.

Starfield wordt een volledige singleplayer ervaring, Howard vertelt dat er geen multiplayer aspecten in de RPG voorkomen. Er worden flinke modificaties aangebracht aan de Creation Engine. Deze engine is sinds 2011 verantwoordelijk voor de spellen van Bethesda, zoals The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 en Fallout 76. Vele elementen van de game, zoals animaties, pathfinding, AI en meer zijn compleet op de schop gegaan. Veel van de omgevingen tussen belangrijke punten in de wereld van Starfield worden willekeurig gegenereerd. Tot slot laat Todd Howard weten dat het nog even kan duren voordat de game aan het publiek wordt tentoongesteld. Bekijk hier de eerste trailer van Starfield.

onbekend

Starfield komt uit voor de pc en Xbox Series. Je kunt de RPG spelen via Xbox Game Pass op launch. De andere platformen en de releasedatum zijn nog niet bekend op dit moment.

Bron: GamesIndustry.biz
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord