Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Todd Howard onthult nieuwe details Starfield

Via een interview met Todd Howard zijn er nieuwe details onthuld over Starfield. De RPG gaat onder andere verschijnen op Xbox Game Pass vanaf dag één.

Starfield wordt een volledige singleplayer ervaring, Howard vertelt dat er geen multiplayer aspecten in de RPG voorkomen. Er worden flinke modificaties aangebracht aan de Creation Engine. Deze engine is sinds 2011 verantwoordelijk voor de spellen van Bethesda, zoals The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 en Fallout 76. Vele elementen van de game, zoals animaties, pathfinding, AI en meer zijn compleet op de schop gegaan. Veel van de omgevingen tussen belangrijke punten in de wereld van Starfield worden willekeurig gegenereerd. Tot slot laat Todd Howard weten dat het nog even kan duren voordat de game aan het publiek wordt tentoongesteld. Bekijk hier de eerste trailer van Starfield.

Starfield3

Starfield komt uit voor de pc en Xbox Series. Je kunt de RPG spelen via Xbox Game Pass op launch. De andere platformen en de releasedatum zijn nog niet bekend op dit moment.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?