Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Toch slechts acht gymgevechten in Pokémon Sword en Shield

De aankomende Pokémon-games hebben flink wat verschillen ten opzichte van hun voorgangers. Nu blijkt echter dat er toch geen achttien gymgevechten in Pokémon Sword en Shield zitten, maar toch slechts acht.

Eerder werd bekendgemaakt dat er niet acht, maar achttien gymgevechten in Pokémon Sword en Shield zitten. Dit heeft Shigeru Ohmori van Game Freak bekendgemaakt in een interview met de gamesite GameInformer. Nu heeft The Pokémon Company aan GameInformer verteld dat er een nuancering in de informatie moet worden aangebracht. Tijdens het interview werd namelijk gesproken over een Major League en een Minor League en dat er verschillen zitten tussen de gymgevechten in beide versies. Volgens The Pokémon Company gaat het in dit geval nog steeds om acht gyms zoals we gewend zijn uit de oudere games. Welke gyms er in welke League zitten en welke gymgevechten je krijgt, hangt af van de versie die je hebt.

Pokmon Sword and Shield3

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?