Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Toch nog een demo voor Left 4 Dead?

In mei beweerde een medewerker Valve nog dat er geen demo zal komen voor hun zombieknaller Left 4 Dead. De reden hiervoor was omdat ze zich liever bezig hielden met het halen van de releasedatum.

Chet Faliszek, ook een medewerker van Valve, beweerde vandaag het tegendeel. Left 4 Dead zal op een nog onbekende datum op Xbox Live Marketplace verschijnen. Er is nog niks bekend over een pc-demo.

Left 4 Dead komt op 20 november uit voor de Xbox 360 en pc. Er is wellicht ook een PlayStation 3-versie in ontwikkeling, maar dit is niet zeker.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?