Toch Michael Jackson game in ontwikkeling

Vlak voor zijn overlijden heeft The Greatest Enterainer of All Time, Michael Jackson, zijn stem opgenomen voor een nieuwe game. Ook is zijn gelijkenis opgenomen.

Een vertegenwoordiger van MJJ Productions heeft laten weten door te zullen gaan met de ontwikkeling van deze nog naamloze game, aangezien Michael erg van games hield.

Waarschijnlijk zal de Michael Jackson game ergens rond kerst uitkomen voor de verschillende consoles.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?