Toch geen Xbox 360 Slim

Microsoft liet deze week weten dat ze geen plannen hebben voor een Xbox 360 Slim. Volgens Microsoft zal het zakken van de prijs van de elite versie van de Xbox 360 voldoende moeten zijn om de verkoop te simuleren.

We feel great about our console. We have taken a different philosophy, adding more value to our existing console through updates and reinventing the system software. We feel like our system has done very well for us in the current form. We have no plans for a slim.

Volgens Greenberg is Microsoft dus erg tevreden met hun console. De kans op een Xbox 360 Slim kunnen we dus wel vergeten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?