Toch geen nieuwe PSP

Begin deze week ging het gerucht rond dat er een nieuwe PSP zal aankomen. In het magazine van MCV stond namelijk een advertentie voor het LittleBigPlanet-accessoirespack met daarin vermeld dat het pakket ook voor de PSP-4000 zal verschijnen.

Dit blijkt echter niet waar te zijn. Sony had namelijk een mail uit gestuurd om te adverteren met LittleBigPlanet extra's die je kunt kopen voor je PSP-1000, PSP-2000, PSP-3000, PSP-4000 en PSPgo. Het productiebedrijf heeft nu echter aangegeven dat de mail incorrect was aangezien de PSP-4000 erin staan vermeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?