Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Toch geen nieuwe GTA dit jaar

Een paar dagen lang deed het gerucht de ronde dat de nieuwe Grand Theft Auto er dit jaar aan zou komen. Helaas heeft Rockstar dit gerucht helemaal de grond in geboord. Ze hebben namelijk tegenover Kotaku nadrukkelijk bekendgemaakt dat er geen nieuwe GTA komt dit jaar.

Ze zijn echter dit jaar wel bezig met twee DLC's voor GTA IV, waarvan The Lost and the Damned de eerste zal zijn. Op GTA V zullen we dus helaas nog even moeten wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?