Killzone 2

  • ONTWIKKELAAR Guerrilla Games
  • RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Toch een Killzone 2-bèta

Seb Downie liet op het officiële PlayStation-forum weten dat er een publieke bèta van Killzone 2 zal komen. Downie is hoofd van de gametestafdeling bij Guerilla Games.

De bèta zal waarschijnlijk ergens in het komende voorjaar plaatsvinden. Hoeveel mensen er aan mogen deelnemen of hoeveel mensen er worden uitgenodigd is nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?