Toch een filmscript voor Halo

Er is toch nog door iemand een filmscript van Halo geschreven. Degene die deze taak op zich heeft genomen is Stuart Beattie, de screenwriter van de aankomende Gears of War film. Het script wordt zelfs gesteund door de twee grote bedrijven achter de game, te weten Bungie en Microsoft.

Veel over de film is er nog niet bekend. Het zal in elk geval vijfhonderd jaar in de toekomst spelen en zal ook het verhaal vertellen van een kidnapping van een zesjarige jongen. We zijn benieuwd of het wat gaat worden!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?