Toch demo Marvel: Ultimate Alliance 2

In eerste instantie zou ontwikkelaar Activision geen demoversie van Marvel: Ultimate Alliance 2 uitbrengen. Toch is er sinds vandaag een demoversie van de game voor de Xbox 360 te downloaden op Xbox Live Marketplace.

De demo is ruim 700 MB groot en bevat alleen het allereerste level van de verhaalmodus. Er is alsnog een demo van het spel uitgekomen omdat Activision de verkoopcijfers tot nu toe vond tegenvallen. Volgens de eerste berichten blijven de verkoopcijfers op dit moment nog onder de 500.000 steken. De volledige versie van de game is inmiddels al twee maanden te koop.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?