TNA iMPACT! verschijnt later

Ontwikkelaar Midway Games heeft bekendgemaakt dat het nieuwe worstelspel TNA iMPACT! is uitgesteld. De game zal nu op 10 oktober verschijnen en uitkomen op Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en oudgediende PlayStation 2.

Total nonstop action wrestling is waar het hier om draait en de gevechten spelen zich af in een zeshoekige ring, met bekenden als Kurt Angle, Abyss, Christian Cage en Rhino.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?