Check hier alle E3 2021-content

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  • Ontwikkelaar Tribute Games Inc.
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

TMNT Shredder's Revenge komt naar de Switch

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt naar de Nintendo Switch. In een nieuwe gameplay trailer zien we onze favoriete schildpadden.

Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello zijn te zien in de nieuwste trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Zij nemen het op tegen de vele handlangers en minions van Shredder. We komen te weten dat de soundtrack wordt gecomponeerd door Tee Lopes. Hij is bekend van zijn werk voor League of Legends, Sonic Mania en andere games. Er is nog geen informatie bekendgemaakt voor de andere consoles. De gameplay die getoond wordt in de trailer bevindt zich nog in de alpha-fase.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Dotemu

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?