TMNT Shredder's Revenge komt naar de Switch

Geplaatst:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge komt naar de Nintendo Switch. In een nieuwe gameplay trailer zien we onze favoriete schildpadden.

Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello zijn te zien in de nieuwste trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Zij nemen het op tegen de vele handlangers en minions van Shredder. We komen te weten dat de soundtrack wordt gecomponeerd door Tee Lopes. Hij is bekend van zijn werk voor League of Legends, Sonic Mania en andere games. Er is nog geen informatie bekendgemaakt voor de andere consoles. De gameplay die getoond wordt in de trailer bevindt zich nog in de alpha-fase.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord