Titels Ubisoft naar Steam

Nu de deal helemaal rond is, is bekendgemaakt dat Ubisoft in zee gaat met Valves online downloadservice Steam. Via deze service is het mogelijk pc-games aan te schaffen en te downloaden op je pc, helaas wel zonder het bijbehorende hoesje. Dankzij de deal is Ubisoft in één klap Steams grootste ondersteuner, iets waar Valve zelf erg trots op is.

Naast de bekendmaking van de samenwerking is ook verteld dat Assassin's Creed en Far Cry 2 vanaf de release via Steam te downloaden zijn. Daarnaast zal de Tom Clancy-reeks zijn weg naar Steam vinden, evenals ruim veertig andere Ubisoft-titels.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?