Titanfall 2 boekt spelersrecord op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2021 16:30

Het gaat goed met Titanfall 2. In de afgelopen vierentwintig uur bereikte de game een nieuw piekspelersaantal van 16.958 op Steam.

Bij lancering in de winkel, in juni 2020, piekte het spelersaantal van de game op 13.427. Daarnaa is het spelersaantal gestaag gedaald tot slechts een paar duizend spelers. Maar sinds halverwege april zit het spelersaantal van de game weer in de lift naar boven. De opmars van de game is gedeeltelijk te danken aan een Steam-uitverkoop, waarbij de prijs van de game flink in prijs daalde. Maar ook de belangstelling voor een andere titel in het Titanfall-universum, Apex Legends, leeft extra belangstelling op voor de game. Vorige week werd bekend dat Apex Legends voorgoed verandert, gezien er een grote update aangekondigd was. Die update van Apex Legends zal ook een heleboel verwijzingen bevatten naar Titanfall 2.

Titanfall 2 is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en 5 en Xbox One, en Series S|X.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Titanfall 2

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

28 oktober 2016

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord