Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Time Trial voor Mirror's Edge

Tijdens een gesprek met de ontwikkelaar van Mirror's Edge is het magazine EGM te weten gekomen dat de free-running game een Time-Trial modus zal krijgen. Het zal hier niet gaan om volledige levels die je moet uitspelen, maar stukjes zodat je je daar op kan specialiseren.

Er is nog meer. Je kunt je snelste tijden uploaden naar de leaderboards. Ook kan je ghost data downloaden van andere spelers. Met dit snufje zie je de geest van een betere tijd het level doorlopen en jij loopt hem achterna. Als je hem inhaalt heb je een betere tijd dus.

Mirror's Edge komt dit jaar nog uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?