Time: Miyamoto meest invloedrijke persoon 2008

De lezers van Time Magazine hebben Nintendo's Shigeru Miyamoto uitgekozen tot meest invloedrijke persoon van 2008. Met een gemiddelde van 72 punten kreeg Miyamoto de hoogste waardering.

Naast de hoogste waardering kon Miyamoto ook op de meeste stemmen rekenen, namelijk zo'n twee miljoen. Op de tweede plaats eindigde de Koreaanse popzanger Rain (met een gemiddelde van 68 punten). Derde werd de komiek Stephen Colbert met 65 punten.

De totale lijst vind je hier terug.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?