Tiger Woods golft ook dit jaar verder

Iedereen kent inmiddels de Tiger Woods games wel. Al jaren komt de game steevast uit met alle andere sportgames die EA altijd laat verschijnen aan het einde van een jaar. En nu 2009 nog maar net van de tee is geslagen, is er alweer een eerste trailer uitgebracht voor Tiger Woods: PGA Tour 2010.

Beelden van de gameplay krijgen we helaas nog niet te zien, maar we (en dan vooral de golfliefhebbers) worden wel weer lekker gemaakt met beelden van lange puts en andere prachtige shots. Feel the drama!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?