Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Tien mei zullen we het zien!

Epic is verantwoordelijk voor de eindejaarsknaller Gears of War een grof jaar geleden. Een vervolg was natuurlijk niet uit te sluiten en dit vervolg moet nog beter worden dan het origineel. Epic heeft een flinke taak die ze moeten volbrengen. We hebben nog niet veel gezien van deze game, maar daar gaat straks anders over nagedacht worden.

Gametrailers TV weet namelijk al zeker dat ze de allereerste gameplaybeelden van deze game zullen zien, inclusief een speciale introductie van Cliffy B. De beelden zullen tien mei 's morgens op het internet komen te staan. Dus nog even geduld hebben!

"It will be approximately 90-120 seconds in length and will have an intro by Cliff and then show gameplay footage from the campaign."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?