THQ zorgt voor The Witcher 2 op de Xbox 360

Geplaatst: 30 juni 2011 15:03
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Uitgever THQ en ontwikkelaar CD Projekt hebben de handen ineengeslagen en gaan er voor zorgen dat we binnenkort ook op de console aan de slag kunnen met The Witcher 2.

THQ neemt de verantwoordelijkheid voor de release van de game voor de Xbox 360 op zich in West-Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten. Volgens het hoofd van CD Projekt, Adam Badowski, zal The Witcher 2 voor de Xbox 360 geen regelrechte port van de pc versie worden. Er zullen namelijk nog een aantal veranderingen en verbeteringen worden doorgevoerd, voordat de game wordt gedistribueerd.

Adapting The Witcher 2: Assassins of Kings Xbox 360 is a massive endeavour for us, and we're committed to delivering one of the most complex and mature games ever to Xbox 360 players. We believe that with the marketing strength and distribution network of THQ we will be able to make the game an incredible success in Europe and around the world.

Wanneer The Witcher 2 voor de Xbox 360 precies verschijnt is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval gaan om een release die nog dit jaar plaats zal vinden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher 2: Assassins of Kings

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360

Releasedatum

17 mei 2011

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer