THQ tekent er nog acht jaar bij

Zojuist hebben THQ en World Wrestling Entertainment (WWE) een achtjarige deal gesloten om WWE-games uit te brengen onder naam van THQ. Het contract loopt van 1 januari 2010 tot 2018. Alle andere WWE-games werden ook al door THQ uitgegeven, de games zullen dus ongewijzigd blijven.

Eerder had WWE een claim aangespannen tegen THQ en JAKKS (WWE-speelgoed), deze claim is zonder dat we nu weten wie er fout zat, vervallen. THQ bètaalt WWE 13,2 miljoen dollar ter compensatie. De claim was aangespannen, aangezien THQ en JAKKS betrokken zijn geweest bij omkoping en georganiseerde misdaad.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?