THQ Nordiq dit jaar niet aanwezig op E3

THQ Nordiq heeft aangekondigd dit jaar niet aanwezig te zijn op E3. De ontwikkelaar bekend van onder andere Red Faction en sinds kort ook de eigenaar van de franchises Saints Row en Metro, geeft de voorkeur aan andere beurzen waaronder gamescom.

De uitgever heeft als reden opgegeven dat het Wereldkampioenschap voetbal in Rusland de oorzaak is. Immers, het is veel te vroeg bieren op een beurs als een wedstrijd live wordt gespeeld om zeven uur 's morgens.

Wat denken jullie, een gemis op E3 of krijgen ze genoeg aandacht op de andere beurzen?

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?