THQ komt met eigen controller

In LA Business Journal heeft Brian Farrel (CEO bij THQ) laten weten dat THQ bezig is met een eigen controller.

Veel willen ze er nog niet over kwijt bij THQ, maar ze denken in ieder geval wel dat ze er een voordeel mee zullen hebben. Ook over een eventuele releasedatum is nog niets bekend.

We have something that we think is different from anything else out there and will give us a competitive advantage. Beyond that, we can't say much.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?