THQ komt met drie vervolgen

Ja, je leest het goed. THQ heeft wel drie nieuwe vervolgen aangekondigd, namelijk de vervolgen op de games Saints Row, Red Faction: Guerrilla en Darksiders. Het zal echter wel minimaal een jaar gaan duren voordat we deze vervolgen kunnen uitproberen, maar het belooft veel goeds al blijft het moeilijk om de voorgangers te overtreffen. David Langeliers van THQ zei namelijk het volgende:

Als je aan een franchise werkt zit je vast aan verwachtingen die je kunnen helpen, maar ook onderuit kunnen halen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe Zelda game wilt gaan halen, heb je al een verwachting van de game en de kwaliteit ervan. Als ontwikkelaar moet je de verwachtingen waar kunnen maken. Als je dat niet kan raak je misschien wel een fan kwijt. Tegenwoordig zit bijna elke studio wel met het idee van een franchise in het hoofd. Als gamers ergens van genieten willen ze er meer van, dan stel je ze niet teleur.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?