Avatar: The Legend of Aang, Into the Inferno

  • Ontwikkelaar THQ Studio Australia
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

THQ komt met derde Avatar game

Eind 2008 verschijnt er een nieuwe Avatar game van THQ, Avatar: The Legend of Aang, Into the Inferno op de PlayStation 2, Nintendo DS en op de Nintendo Wii.

Deze game is gebaseerd op het derde seizoen van Avatar. Je moet in deze game vier elementen leren beheersen om de strijd aan te kunnen met de Fire Nation. De game bevat nu ook vlieglevels. En een supervervormde stijl voor de personages die uniek is op de Nintendo DS.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?