THQ en Nickelodeon boeren goed

De samenwerking tussen THQ en kindertelevisiezender Nickelodeon heeft THQ meer dan 1 miljard dollard opgeleverd en ruim 50 miljoen verkochte games met Nickelodeon figuren. Beide partijen zijn dan ook erg te spreken over de samenwerking.

Nieuwe delen van Avatar en SpongeBob SquarePants zijn dan ook aangekondigd tezamen met nog twee werktitels The Naked Brothers Band en Back at the Barnyard.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?