The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Witchers 'pretty big surprise' bekend

Al eerder kregen we van CD Projekt te horen dat The Witcher een 'pretty big surprise' te wachten stond. Nu is bekend wat deze verrassing inhoudt, namelijk The Witcher Enhanced Edition.

The Witcher Enhanced Edition bevat bijna alles wat The Witcher ook al had, het is namelijk dezelfde game. Toch is niet Alles meegenomen. The Witcher werd een klein beetje overhaast, waardoor ontwikkelaar CD Projekt niet genoeg tijd had voor bepaalde dingen en ook na de release nog een aantal foutjes ontdekte. Wat er dan ook ontbreekt aan deze nieuwe versie van The Witcher, zijn de technische foutjes. Ten eerste zijn laadtijden met zo'n tachtig procent verlaagd en ook draait de game nu stabieler op bepaalde pc-configuraties. Ten tweede is de game een klein beetje uitgebreider. Er zijn bijvoorbeeld ruim honderd nieuwe animaties terug te vinden.

Hoewel de Enhanced Edition in de winkel te koop zal zijn, kunnen bezitters van The Witcher alle aanpassingen gewoon downloaden. Daardoor missen ze wel een aantal dingen die bij het pakket van The Witcher Enhanced Edition in de winkels zitten, waaronder een DVD met de D'jinii Mod Editor, een DVD met de 'making of', een CD met gamemuziek, de wereldkaart, een guide van 112 pagina's en een boek van Andrzej Sapkowski. Als alles loopt zoals gepland, is The Witcher Enhanced Edition vanaf 16 mei te krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?